Bij Rocketboys voelen we ons betrokken bij de maatschappij. We delen onze ervaringen graag met anderen. Dit doen we bijvoorbeeld door het geven van workshops video, grafisch ontwerp en fotografie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Build a Rocket Boys!

Do they know those days are golden?
Build a rocket boys!
Build a rocket boys!

Ga er gewoon voor, ‘bouw een raket!’ zingt Elbow in Lippy Kids, een muzikale ode aan het tienerleven, waarin alles kan en alles mogelijk is. Een liedje dat ons raakt. Inspireert. En waaraan we onze naam danken. Een liedje ook over jongeren, die al rondhangend op straat, nog nauwelijks beseffen wat zij met hun leven willen.

Vanuit onze achtergrond en ervaring in de hulpverleningssector en het jongerenwerk, weten we dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt en de juiste tools in handen heeft om zijn talenten om te zetten in daden. Bij Rocketboys bieden wij jongeren die verder van de arbeidsmarkt afstaan de ruimte om werkervaring op te doen bij een (relatief) jong en dynamisch collectief. Wij begeleiden de jongeren in het werk zodat zij voldoende vaardigheden beheersen die nodig zijn om door te kunnen stromen naar een betaalde baan in de media en grafische sector. Wij helpen de jongeren hun talenten te ontdekken en dromen na te jagen.