Geestdrift Festival is een intiem festival in de Utrechtse binnenstad waar zingeving, schoonheid en gerechtigheid samenkomen en gevierd worden. Een eendaagse festijn met theater, lezingen en discussies. Een plek waar eigenzinnige singer-songwriters onbevangen putten uit oude tradities. Rocketboys zorgde voor een gebruiksvriendelijke website en impressie video.

Voor het Geestdrift Festival maakte Rocketsboys in 2014 een serie video-opnames. Rocketboys wist heel nauwkeurig de juiste sfeer van het festival te vangen en dat leverde een prachtige samenvatting en promovideo op. Wij zien er dan ook naar uit om in 2015 opnieuw met deze videomakers samen te werken.

initiatiefnemer Miranda van Holland

ipad-website-Geestdrift

ipad-website-Geestdrift-naast-elkaar

Geestdrift-site-visual

 

Rocketboys bouwde afgelopen jaar de site voor het Geestdriftfestival. Hoewel ik erg tevreden ben met hun nauwkeurige en vakkundige aanpak ben ik vooral er blij met de persoonlijke benadering van Rocketboys. Heel geduldig wist Rocketboys mijn ideeën, wensen en fantasieën samen te brengen naar een eenvoudig te onderhouden website die de ‘look and feel’ van ons prachtige festival weergeeft.

initiatiefnemer Miranda van Holland

Bezoek de website

  • Share: